Pronađi članak:

26. 3. 2015.

Instagram predstavio Layouts: Novu aplikaciju koja omogućava jednostavnu izradu kolaža [DOWNLOAD]Kako bi omogućio svojim korisnicima da naprave slike sastavljene od mozaika drugih fotografija, Instagram je objavio novu aplikaciju Layouts koja vam na jednostavan način omogućuje upravo to.

Iako to nije prva aplikacija na tržištu koja omogućuje takve stvari, Layouts to čini u stilu Instagrama, vrlo jednostavno i intuitivno. Dakle, aplikacija koja je trenutno dostupna samo za iOS platformu, omogućuje korisnicima da izrade kolaž fotografija na jednostavan način, a to je da odaberu slike koje žele umetnuti u kolaž i samim time imaju mogućnost odabire već predefiniranih izgleda koje mogu dodatno podešavati po volji.Kako bi aplikacija bila još zanimljivija tu je i Photo Booth koji vam omogućuje da uslikate nekoliko fotografija zaredom te sve zajedno stavite u kolaže. Ovako nešto vidjeli smo hiljadu puta u shopping centrima gde se možete zavući u kućicu i poslikati se nakon čega možete dobiti isprintane fotke.

Dalje, kako bi vam još više pojednostavili proces izrade zanimljivih kolaža, Layout prepoznaje lica, pa tako možete odabrati tu opciju kako bi vam se odmah ponudile slike na kojima je određena osoba.

Uz ovu “produženu ruku” Instagrama, Layouts je svakako zabavna aplikacija koja se još mora dokazati u moru sličnih aplikacija.Aplikaciju Layouts možete preuzeti ispod besplatno:


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: