Pronađi članak:

7. 3. 2015.

iPhone 6S stiže sa 2 GB RAM memorije i uz Apple SIMUkoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona.

Ukoliko Apple nastavi po planu kojeg se drži već nekoliko godina, onda bi ove godine trebalo da vidimo objavu iPhone 6S i iPhone 6S Plus telefona. AppleInsider nam donosi prve informacije prema kojima će iPhone 6S telefon imati 2 GB RAM memorije.To je duplo veća količina memorije od one koja se može pronaći u iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefonima i označava ujedno prvo povećanje RAM kapaciteta u Apple telefonima još od 2012. godine i objave iPhone 5 telefona.

Pre objave iPhone 5 telefona prvo je iPad 3 tablet dobio 1 GB RAM memorije, a sada je slična situacija sa iPad Air 2 tabletom koji se već isporučuje sa 2 GB RAM memorije. U ovom slučaju, istorija se ponavlja kada je u pitanju kapacitet memorije kod Apple-ovih proizvoda.

Takođe se poručuje da će iPhone 6S imati Apple SIM, što je takođe viđeno kod iPad Air 2 tableta, a omogućava vam prebacivanje između operatera bez potrebe da menjate karticu.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: