Pronađi članak:

6. 3. 2015.

iOS 8 je instaliran na 75% uređajaGotovo pola godine nakon lansiranja iOS-a 8, ova verzija operativnog sistema je prisutna na 75 odsto Apple uređaja.

Najnoviji iOS 8 je imao spor početak - trebalo mu je tri nedelje kako bi dostigao učešće od 40 odsto. Verzijama iOS 6 i iOS 7 je trebalo svega nedelju dana da dostignu 50 odsto. Sada, gotovo pola godine nakon lansiranja iOS-a 8, ova verzija operativnog sistema je prisutna na 75 odsto Apple uređaja, navodi kompanija iz Kupertina.

Apple iOS 8 već ima manji apdejt (v8.1), dok se naredni (v8.2) očekuje za oko nedelju dana. Takođe v8.3 je dostupan programerima. Jasno je da je iOS 8 sada dominantna platforma, koja je rasprostranjena na tri četvrtine Apple uređaja. Ostatak drži iOS 7 (22 odsto) i stariji sistemi.Apple WWDC bi trebalo da bude održan u junu, kada bismo mogli videti i iOS 9, koji potrošačima neće biti dostupan pre naredne godine.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor:  b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: