Pronađi članak:

5. 3. 2015.

AFVideo: Omogućite auto fokus pri snimanju videa na starijim uređajimaSvaki novopredstavljeni iPhone ima određene mogućnosti koje su izostavljene na starijim uređajima. iPhone 6 i 6 Plus, između ostalog, imaju mogućnost korištenja auto focus opcije i prilikom snimanja videa, dok je ta opcija izostavljena iz iOSa 8 za iPhone 5s i starije uređaje.

Kako to obično biva, pomenutu opciju možete na svojim uređajima dobiti preuzimanjem odgovarajućeg dodatka sa Cydije.Novi AFVideo tweak omogućiće autofokusiranje i na iPhoneu 5s i starijim modelima. Ovo dramatično poboljšava kvalitet video snimka koje pravite svojim uređajem. Naravno, vaš iPhone se neće od jednom pretvoriti u Nikon DSLR ali razlika u odnosu na snimke bez auto-focus opcije će biti drastična.

Tweak je kompatibilan sa iOS 7 i iOS 8, a nepotrebno je napomenuti da ga ne trebaju instalirati vlasnici iPhone 6 i 6 Plus uređaja.

AFVideo možete potpuno besplatno preuzeti sa BigBoss izvora na Cydiji, opcija za prilagođavanje nema i tweak će raditi samo u nativnoj iOS Kamera aplikaciji.Kako vam se čini?

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: