Pronađi članak:

10. 3. 2015.

Pregled jučerašnje Apple prezentacijeAko ste propustili jučerašnji Spring Forward Apple događaj, ovde ćemo vam ukratko rezimirati šta je sve predstavljeno.

Kao prvo otkrivene su cene Apple Watch-a koje se kreću od 349 do 17.000 (!) dolara u zavisnosti od modela i narukvice a biće dostupan od 24. aprila.Predstavljena je nova kategorija laptop računara, novi MacBook koji dolazi u varijanti od 12 inča sa sve Retina ekranom ali tanji i manji od MacBook Air-a za čak 24%, a lakši je od kilograma. Dolazi po prvi put u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji. Cene od 1299 - 1599 dolara od 10 aprila.

Apple TV je pojeftinio i sada je umesto 99$ spušten na 69$, sa dodatkom HBO Now servisa za 14.99$ mesečno.

Izbačen je iOS 8.2 koji donosi aplikaciju za Apple Watch za pregled i skidanje aplikacija za sat.

Novost je Research Kit aplikacija koja omogućava korisnicima da obavljaju razne testove koji će pomoći medicinskim istraživačima u pronalascima i lečenju bolesti. U okviru nje postoje besplatene aplikacije za rak dojke, aastmu, dijabetes, kardiovaskularne bolesti, Parkinsonovu...

Ove godine prodato je 700 miliona iPhona, od toga je 99% kupaca zadovoljno

700.000 lokacija širom SAD podržava Apple Pay

Svi veliki proizvođači automobila podržavaju CarPlay i do kraja godine izlazi 40 novih modela sa ugređenim sistemomThere are also breast cancer, asthma apps and more apps for diabetes and cardiovascular disease.

Detaljnije u zasebnim člancima.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: