Pronađi članak:

30. 3. 2015.

Šta sve donosi iOS 8.3Apple je izbacio četiri beta verzije iOSa 8.3 do sada i prema novostima u pitanju je značajan update. U ovom postu ćemo sumirati sve otkrivene novosti.

Emoji

Tastatura sa emoji ikonicama od sada nije podeljena na stranice već skrolujete bez prekida što olakšava izbor.Dodate su boje kože svim ljudima i rukama u ikonicama i sada pri izboru nekog lika dobijate i opciju da birate i boju kože sa odgovarajućom kosom.

Dodati su i istopolni brakovi.

Nove ikonice za sat i iPhone.


App Store

Dodata opcija da uključite ili isključite unos lozinke prilikom preuzimanja besplatnih aplikacija. A prilikom kupovine aplikacija koje se plaćaju, možete namestiti da vam traži lozinku uvek ili posle 15 minuta.


Bežični CarPlay

CarPlay od sada može bežičnim putem da se poveže sa podržanim automobilima. Do sada je moglo samo preko Lightning USB konekcije


Siri

Iz pomoć komande Hey Siri, možete zadati komandu da željeni kontakt bude pozvan automatski preko spikerfona(Hey Siri call [ime] on speaker), pa ne morate da ručno dodirujete ikonicu za spikerfon.Siri podržava nove jezike: danski, holandski, engleski (India, Novi Zeland), portugalski (Brazil), ruski, švedski, tajlandski i turski.

Poboljšan je izgovor i performanse prilikom izgovara pa sada ona zvuči prirodnije:Tastatura

Promenjen dizajn, povećan je Space taster a smanjena tačka i Go taster. Ovime je smanjeno slučajno kucanje tačke.


Poruke

Dodata je opcija u Messages aplikaciju koja lepo sortira sve poruke. Možete ih sortirati prema kontaktima i prema nepoznatim brojevima.


Podrška za Google 2 step autentikaciju

iOS 8.3 radi za nijansu brže na starijim uređajima nego ostale iOS 8 verzije:


iCloud Photo Library izlazi iz Beta verzije

U notifikacijama će prilikom dobijanja grupne poruke stajati i naziv grupe a ne samo Group Message

Sat ima tanju kazaljkuDosta zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:
Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: