Pronađi članak:

10. 4. 2015.

Popcorn Time je stigao na iOS bez jailbreaka! [DOWNLOAD]



Popcorn Time, fenomenalna aplikacija za besplatno direktno gledanj filmova i serija na iOS-u, je od sada dostupna za iOS uređaje bez jailbreakovanja!

Svi koji su imali priliku da je probaju znaju koliko je aplikacija moćna i koliko veliku bazu filmova i serija poseduje. Za one koji ne znaju u pitanju je open source alatka za pregled, skidanje i gledanje filmova. Sve što je potrebno je da izaberete film ili seriju iz velike biblioteke koja poseduje i novije filmove i da kliknete Play. Film se preko torenta skida i automatski počinje dok se ostatak skida u pozadini.



Kada se film jednom pogleda, možete ga gledati opet jer se nalazi u bazi.

Biblioteka je podeljena na žanrove od dokumnetaraca, preko animacije, naučne fantastike, sporta, vesterna... Svaki film i serija imaju poster i kratak info.

Osim iOS-a, aplikacija je dostupna i za sve druge platforme (Windows, Android, Mac...). Aplikacija je besplatna i nema reklame tako da posle svega navedenog nema razloga da je ne probate.

INSTALACIJA:

  1. Preuzmite instalaciju (za sada samo preko Windows-a) - DOWNLOAD
  2. povežite iUređaj na komp preko USB kabla
  3. Pratite uputstvo na ekranu
  4. Pokrenite app i uživajte u filmovima

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: