Pronađi članak:

24. 7. 2015.

Apple je vodeći prodavac pametnih satova



Apple Watch možda nije onoliko impresivan, koliko su se mnogi nadali, ali ovo nije uticalo na to da uređaj postane najprodavaniji pametni sat na tržištu.

Prema navodima istraživačke kompanije Canalys, Apple je nedavno postao vodeći vendor za nosive uređaje, prema rezultatima iz drugog tromesečja. Kompanija je, prema analizama, u drugom tromesečju prodala 4,3 miliona Watch uređaja, što je dosta manje od 7,2 miliona iz prvog tromesečja, ali značajno više od Fitbit, Xiaomi i drugih kompanija.




Canalys je pohvalio Apple Watch zbog njegovog SDK-a i mogućnosti da se proda dobro i pored visoke cene. Ipak, analitičari upozoravaju da bi pred kompanijom Apple mogao biti težak period. Canalys u svom izveštaju tvrdi da je Apple Watch uspeo da dobre rezultate ostvari zahvaljujući svojim (Apple ) fanovima, međutim ostatak potrošačke populacije ne smatra da je Watch preterano primamljiv. Navodi se da će Watch nastaviti da se prodaje dobro, bolje od konkurencije, posebno tokom praznične sezone krajem godine.

Pogledajte šta nam sve donose najnoviji Apple poroizvodi:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: