Pronađi članak:

17. 6. 2016.

OS 10: Novosti u Messages aplikaciji



Još jedna Apple aplikacija koja dobija značajnija poboljšanja u iOS 10 je aplikacija Messages. Među nove opcije spadaju obogaćeni linkovi koji otvaraju YouTube videa, slike i druge tipove medijskih datoteka, emoji poboljšanja – 3x veće emoji sličice, predikcija emoji karaktera na osnovu reči koji ste napisali i slično.





Tu su i nove animacije koje vam na ekranu prikažu konfete, vatromet, balone kada je potrebno čestitati neki životni momenat. iOS 10 će doneti i poruke ispisane ručno ili poruke sa “nevidljivim mastilom” koje se prikažu tek kada prijatelj klizne prstom preko njih. Oblačići poruka dobiće i razne efekte.


Još jedna velika promena podrazumijeva, kako to Apple kaže, dodavanje snage AppStore-a u aplikaciju Messages. Ovo će omogućiti da developeri prave male aplikacije koje će se vezati za aplikaciju Messages i koje će obogatiti komunikaciju korisnika, dakle, nešto slično što je Facebook uradio sa Messenger aplikacijom. Možemo očekivati dodatak raznih GIF slika, mogućnosti uređivanja slika, slanja novca i još mnogo toga. Šta bi vi još ubacili u aplikaciju Messages?








Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: