Pronađi članak:

30. 8. 2016.

Novi iPhone stiže sledeće nedelje!



Iz Applea su medijima poslali pozivnicu za konferenciju koju će održati 7. septembra i na kojoj će predstaviti nove modele telefona

Nedavno smo pisali kako su glasine koje su tada kružile internetom govorile kako će Apple nove modele iPhonea predstaviti 7. septembra, a kao i veliki broj puta do sada, te su se glasine pokazale istinitima. Apple je tako juče brojnim medijima poslao pozivnice za konferenciju koju će održati sledeću sredu, 7. septembra, a iako iz ove kompanije nisu najavili koje će proizvode predstaviti, sigurno je da možemo očekivati iPhone 7 i 7 Plus i vjerovatno i novi model Apple Watcha. Već dva dana nakon službenog predstavljanja korisnici u odabranim zemljama moći će da poruče novi iPhone, dok bi njegova prodaja trebala početi 16. septembra.




Iako nova generacija iPhonea još nije predstavljena, na mreži već nedeljama čitamo kako će iPhone 7/7 Plus biti 'dosadni', odnosno imaaće isti ili sličan dizajn kao i 'šestice' i novitete poput bržeg procesora, bolje grafike, kvalitetnije kamere i slično, dok promene poput novog dizajna, kućišta od stakla te zakrivljenih OLED ekrana Apple priprema za sledeću godina kada se navršava deset godina od predstavljanja prvog iPhonea. Jedna od promena koju bi ovi modeli mogli donijeti verovatno se neće svideti velikom broju korisnika, a to je navodno izbacivanje 3,5mm priključka za slušalice tako da će korisnicima biti potreban poseban adapter za slušalice kako bi se mogle koristiti s ovim telefonom. Izbacivanjem priključka za slušalice Apple će verojatno dobiti prostora za još veću i izdržljiviju bateriju.

iPhone 7 Plus trebao bi imati dvostruku zadnju kameru za još kvalitetnije fotografije, dok se promjene očekuju i na Home tipki koja bi, kao i ekrani na prošlogodišnjim modelima, mogla 'prepoznati' jačinu pritiska prsta.

Za sve službene informacije trebamo sačekati još samo nedelju dana kada će Tim Kuk i ekipa predstaviti sve novitete koje donose iPhone 7 i 7 Plus, a osim telefona možemo očekivati i novu generaciju pametnog sata. Apple Watch 2 verovatno će zadržati isti dizajn kao i prva generacija, ali imat će snažniji hardver i podršku za GPS.

Poslednjih par godina Apple je prenosio video sa konferencije uživo tako da se nadamo da će uraditi i ove godine. O vremenu ćemo vas obavestiti naknadno zato nas pratite redovno...

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: