Pronađi članak:

15. 8. 2016.

iPhone 7 stiže 7. septembra?Cook će nove modele svojih telefona predstaviti 7. rujna, prednarudžbe počinju 9. rujna, dok se početak prodaje očekuje 16. rujna

Nedavno je jedan tehnološki novinar napisao kako je za mobilno tržište ovo 'godina sedmica', jer najjači pametni telefoni dve najveće mobilne kompanije na svetu imaju sedmicu u imenu. Samsung je već predstavio Galaxy S7 i S7 Edge, odnosno početkom ovog meseca predstavili su Galaxy Note 7, a sledećeg meseca Apple će predstaviti iPhone 7.
Prema poslednjim glasinama koje kruže mrežom, Cook će nove modele svojih telefona predstaviti 7. septembra, korisnici u određenim zemljama moći će ih poručiti 9. septembra, dok se početak prodaje očekuje 16. Većina stvari koje će nam doneti ove telefoni već je dobro poznata te, kao i u slučaju iPhonea 6S i 6S Plus, možemo očekivati modele s ekranima dijagonale 4,7 i 5,5 inča koji će imati jače procesore, bolju grafiku i kvalitetnije kamere u odnosu na prethodne modele.

Jedna od najvećih novosti koja se očekuje je izbacivanje 3,5 mm izlaza za slušalice te bi se slušalice na novim telefonima trebale povezivati putem konektora za punjenje iPhonea, odnosno Apple će korisnicima ponuditi nove slušalice koji će se s telefonima spajati bežično. Još jedna novost koju očekujemo jest što će ovi modeli imati različite kamere te bi veći, 5,5 inčni model trebao imati dve kamere zahvaljujući kojima bi iPhone 7 Plus trebao snimati kvalitetnije fotografije s više detalja. Na stranici BGR komentisali su kako je to loša vest za klasični iPhone s 4,7 inčnim ekranom jer razlika između ovih uređaja više neće biti samo u veličini ekrana (i optičkoj stabilizaciji), već i u kvaliteti kamere, ali i memoriji jer će Plus model navodno imati i više memorije tako da će korisnici koji žele najbolji iPhone morati kupiti veći i skuplji Plus model.

'Čini se kako će iPhone Plus biti jedni model s dvostrukom kamerom. Ako je ta informacija istinita, to je zaista depresivno', komentisao je poznati Appleov bloger John Gruber. Inače, kao što se već govori dugo vremena, ova generacija Appleovih telefona ne bi trebala doneti neke revolucionarne promene te je pitanje mogu li ovi uređaji zaustaviti pad prodaje iPhonea iz poslednja dva kvartala, a velike promene Apple navodno priprema za sledeću godinu kada se obiležava deset godina od kada je Steve Jobs predstavio iPhone i zauvek promenio mobilno tržište.
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: