Pronađi članak:

11. 8. 2016.

iPhone 7 - Nove slike od poznatog izvora



Iako se prilično dugo nije čulo za njega Sonny Dickson, dobro uvezani Australijanac koji je u prošlosti objavljivao mnoštvo slika komponenti Apple uređaja koji još nisu na tržištu, ovih dana je opet dospjeo do prvih linija blogosfere.

Na Twitteru je objavio dvije prilično jasne i kvalitetne slike na kojima se mogu vidjeti navodni iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Oba uređaja prikazana su u Rose Gold boji i prilično ispunjavaju sve kvačice po stavkama koje smo čuli u pređašnjim (i obilnim) glasinama. Položaj gumbića na stranama, izgled stakla i i pozicija senzora naprijed izgledaju neizmjenjeno u odnosu na još aktualne iPhone 6s modele. Nazad dolazimo na toliko opričano područje sa umanjenim linijama antene, sustav sa dvije leće kamere za iPhone 7 Plus i uvećanu leću kamere za 4,7″ iPhone 7 model.






Iako je Sonny stekao dobru reputaciju u prošlosti uvijek je moguće da ovdje gledamo u prototipove, modele, lažnjake i što sve ne. Budu li iPhone 7 modeli izgledali bitno drugačije nego na ovim slikama (koje su gotovo istovijetne većini koje smo vidjeli do sada) svi će biti prilično iznenađeni.



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: