Pronađi članak:

8. 9. 2016.

Apple Watch - Series 2Apple je predstavio drugu generaciju sata Apple Watch nazvanog Series 2. On je potpuno otporan na vodu, ima brži procesor i grafiku, ugrađen GPS i svetliji ekran...

Na konferenciji je rečeno da je Apple Watch trenutno najprodavaniji smartwatch na svetu, a da je druga firma po redu kada su u pitanju svi satovi na svetu, odmah iza Rolexa.
Novi model izgleda identično kao prethodnik po dimenzijama, ali je unutra dosta poboljšan. Za početak otporan je na plivanje i potapanje do 50m dubine. Dual-core S2 procesor omogućava da bude duplo brži nego kec.

Softver na njemu je poslednji watchOS 3 koji donosi nove pozadine, Breathe aplikaciju, kontrolni centar, instant aplikacije, programe za plivanje itd.

Ekran je osvetljeniji i ima 1000 nita, tako da ćete ga lakše koristiti po danu.

Novost je GPS senzor koji omogućava da pratite kretanje na mapi bez potrebe da nosite sa sobom iPhone. A moguće je igrati i Pokemon Go preko sata. :)

Od materijala izbačeno je zlato i roze zlato a novost je skupocena bela keramika koja je 4x jača nego čelik.

Od novosti tu su dve edicije koje je Apple napravio sa partnerima Nike+ i Hermès.Biće dostupan za naručivanje od 9. septembra po ceni od 369$ a u radnjama se očekuje 16. septembra.Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: