Pronađi članak:

21. 10. 2016.

Prezentacija novih Mac računara zakazana za 27. oktobar 2016.



Dugo se raspravljalo o tome zašto je Apple zapustio svoju MacBook Pro liniju laptop računara, koja je prvi izbor mnogima, ali je po pitanju performansi i hardvera ispod haube pomalo zaostao.

Istina, 2015. je Apple u produkciju gurnuo MacBook sa ekranom dijagonale 12 inča, jednim USB-C konektorom, ekstra lagani laptop odličnih performansi, koji je ove godine doživio svoje drugo izdanje, ali taj laptop je ipak namenjen prvenstveno onima koji su konstantno na putu, dok je MacBook Pro oduvek važio za profesionalni prijenosnik. Ipak, izgleda da je stigao trenutak kada će Apple predstaviti nove modele MacBook Pro računara...




Na adrese brojnih tehnoloških portala i redakcija stiglaje je pozivnica za event koji je Apple pripremio za 27. oktobar. Iako nigde nije eksplicitno navedeno kako će se na eventu predstaviti novi MacBook Pro, svima je jasno da se radi upravo o tome.

Špekulacije i nagađanja govore o tome da će MacBook Pro baš kao i MacBook ostati bez klasičnih USB portova, pa čak i ulaza za slušalice, dok će se implementirati USB-C port koji bi trebao da postane standard. Tu su i nagađanja o OLED touch bar ekranu iznad tastature koji bi trebao da zameni funkcijske tastere, dinamička tastatura, značajno poboljšanje vezano uz grafičke i ostale performanse...

Trebali bi da stignu i novi MacBook Air, Mac Mini, iMac, i Mac Pro računari a možda i zasebni 5K ekran

Prezentaciju ćete moću uživo da pratite 27.10. u 19h (po našem vremenu) na ovoj adresi. Potreban vam je Apple uređaj, Windows Edge (PC) ili preko linka za VLC Player.






Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: