Pronađi članak:

1. 11. 2016.

Izbačen iOS 10.2 beta



Apple je danas izbacio iOS 10.2 beta za programere. Ona donosi nekolikoliko zanimljivih sitnica i efekata. Evo šta je sve novo:



Videos Widget:

U centru za obaveštenja postoji novi Videos widget kome pristupate povlačenjem ekrana na desno iz Home ili Lock erkana. Ona pokazuje dostupne serije i filmove kojima korisnik ima pristup, i klikom na njih pokreće se Videos aplikacoja i kreće se video.




Apple Music:

Postoje nove opcije sortiranja muzike u Music aplikaciji prema skoro dodanim, vrsti i nazivu. Pesme se mogu sortirati prema izvođačima ili albumima.



Obavbeštenje za kontakt u slučaju hitnosti

Kada se aktivira Emergency SOS opcija na iOSu ili watchOSu, kontakt koji ste obeležili za slučaj hitnosti će biti obavešten



Preserve Camera Settings:

Nova opcija za čuvanje podešavanja u kameri omogućavaju da ona budu sačuvana u smislu režima, Live fotki ili filtera.


Nove pozadine


Screen Effects:

Dodat novi Celebrate efekat u Messages aplikaciji



Emoji:

Dodate su nove emoji ikonicve, a neke postojeće su izmenjene. Nove uključuju avokado, ajkulu, sovu, kroasan, palačinku, selfie, lice koje balavi kao i još stotinu novih. Emoji zanimalja su takođe uključeni u oba pola.

Beta verzija za javnost se očekuje krajem nedelje, a oficijelna verzija se očekuje za nekoliko nedelja.

Pročitaj još:





Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: