Pronađi članak:

22. 2. 2017.

iPhone 7 Plus je kao aparat za nasnovne strane časopisa



Verujemo da ne postoji više niko koga bi trebalo uveriti u sjajne mogućnosti dvostruke kamere iPhone 7 Plus uređaja, ali ako još ima skeptika, verovatno nakon ove vesti, više neće sumnjati.

Sigurno je većina čula za Billboard, prvenstveno zbog muzičkih top lista koje objavljuju. Ovaj američki muzički nedeljnik kreira liste pod nazivom Billboard Hot 100 i Billboard 200, koje su popularne širom sveta. Časopis postoji već 122 godine, i dostupan je u štampanoj i online verziji.




Štampaju 17 hiljada primeraka svake nedelje, a najnovija naslovnica izgleda ovako:



Na prvi pogled ne zapažate ništa posebno, naslovnica je ista kao i bilo koja druga naslovnica kvalitetnog časopisa. Jedina razlika je u tome, što te fotografije inače snimaju profesionalni fotografi svojim skupim DSLR kamerama, dok je ova naslovnica, snimljena kamerom iPhone 7 Plus uređaja.



Ideja za korišćenje iPhone-a, za fotografisanje naslovnice, došla je od strane samog časopisa, i nisu trebali dugo uveravati fotografa Millera Mobleya. Mobley nije navikao na ovakvu opremu, jer inače poseduje Mamiya 645DF+ i Canon 5D Mark III za ovakve svrhe.
Urednik fotografije me je upitao mogu li snimiti naslovnicu sa iPhone 7 uređajem. Nikada nisam snimao profesionalno uz pomoć iPhone-a. Bila je to sjajna ideja. Prihvatam novu tehnologiju bez straha, pa sam bio spreman na ovaj izazov. – izjavio je Mobley



Fotograf je koristio Portrait mod za snimanje fotografija, koje su naravno uređivane nakon snimanja. To nimalo ne umanjuje sjajan rezultat koji je ostvaren, i zaista je impresivno koliko dobre fotografije možete snimiti ovako malim uređajem.





Iako je ovo dovoljna reklama za iPhone 7 Plus, Apple se za svaki slučaj osigurao novim reklamama. Objavili su dva nova videa, koja se uglavnom fokusiraju na mogućnosti Portrait moda.





Pročitaj još:





Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: