Pronađi članak:

22. 3. 2017.

Apple je osvežio pojedine proizvode



Bilo je očigledno da Apple nešto sprema, kada su najavili da će Apple Store biti ažuriran danas. Sada znamo da smo dobili crveni iPhone 7 i novi iPad, dok je iPhone SE doživeo manje izmene.

Novi iPad

iPad linija proizvoda nije ozbiljnije menjana od septembra 2015. godine, pa je i bilo vreme da Apple predstavi nešto novo.




Stari iPad Air 2 je uklonjen sa sajta, a umesto njega ubačen je novi uređaj jednostavno nazvan iPad. Novi iPad ima A9 procesor, za razliku of A8X procesora na iPad Air 2, i nije kompatibilan sa Apple Pencil-om. Ima displej iste veličine i rezolucije kao i iPad Air 2 i ivice iste debljine, dok je kućište malo deblje – 7.5mm, za razilku od 6.1mm na iPad Air 2 modelu.



Kapacitet baterije nije menjan, a nije menjana ni kamera, ali mu je zato cena znatno niža. Sve ovo ukazuje da će novi iPad biti “početni” model. On će biti dostupan u tri standardne Apple boje – Gold, Silver i Space Gray

iPad Pro modeli nisu doživeli izmene, pa postoji velika verovatnoća da će biti predstavljeni na sledećem Apple događaju koji se očekuje u aprilu.

iPhone SE

Pored crvenog iPhone 7 i novog iPad-a, i iPhone SE je doživeo manje promene.




Od svog predstavljanja iPhone SE je popularan model. Mnogi su sa razlogom očekivali da će mu Apple pružiti više pažnje, ali Ming-Chi Kuo je izjavio da to ne treba da očekujemo ove godine. Nažalost, ponovo je bio u pravu.



Apple je ipak malo osvežio iPhone SE, time što je udvostručen kapacitet memorije, pa je sad taj telefon dostupan u kapacitetima od 32 GB i 128 GB, ali po istoj ceni.

Današnja nadogradnja iPhone SE, nažalost, prilično jasno stavlja do znanja da novi iPhone SE modeli neće biti predstavljeni ove godine.

iPad Mini

Iz ponude je uklonjen iPad Mini 2, dok je cena iPad Mini 4 od 128GB spuštena na 399$, a uklonjen je model od 32GB



Apple Watch

Sat je osvežen novim prolećnim trakama. U ponudi su platnene, sportske gumene i Hermès izdanja.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: