Pronađi članak:

10. 4. 2017.

Clips: Nova aplikacija od Apple-a omogućava pravljenje ludih efekata na snimcima [DOWNLOAD]



Clips je napokon stigao! Apple-ova aplikacija za foto i video sadržaj, namenjena prvenstveno društvenim mrežama, sadrži filtere, titlove i razne dodatke, koje možete da podelite putem aplikacije Messages ili bilo koje druge društvene mreže.

Apple je u Clips stavio sve što možemo i da očekujemo od takvog tipa aplikacije. Interfejs je dobro osmišljen i jednostavan za upotrebu, poseduje različite metode uređivanja, ali i jedinstveni algoritam za automatsku izradu titlova. Čini se kao da su uzeli ponešto iz svake slične aplikacije, od Instagrama do Snapchata, a dodali su i nešto što podseća na dobro poznati interfejs iMovie-a.

A post shared by Andras Horvath (@handrashu) on






Čitava aplikacija je prilagođena objavama na društvenim mrežama. Kada u videu označite svoje prijatelje, aplikacija ih automatski stavlja na vrh liste za deljenje, pa će video najpre doći do onih osoba kojima ga najviše želite pokazati. Bez brige, vrlo jednostavno možete da napravite video od jednog do dva minuta, u koji možete ubaciti titlove, emotikone, full-screen postere, a onda naravno i muziku iz jedinstvene kolekcije. Možete upravljati snimcima u realnom vremenu i dodavati sadržaj snimljen kamerom.



Clips je kreativan alat koji svi mogu koristiti kako bi lako i brzo napravili zanimljiv video. Aplikacija slaže dovršene snimke u niz čiji redosled možete menjati. Možete dodavati titlove i dodatke čak i između videa, i zapravo napraviti šta god poželite. Video snimate pritiskom na veliki crveni taster, a funkcija izrade titlova je na prvom tabu. Tu možete birati između nekoliko mogućnosti, ali jezik titlova će biti jednak podešenom jeziku vašeg uređaja. Znači, ako koristite iPhone na engleskom jeziku, i titlovi će biti na engleskom.

Aplikacija je dostupna besplatno za iPhone i iPad, a mi je sa zadovoljstvom preporučujemo svima koji vole isprobavati nove stvari, ili pak onima koji jednostavno vole društvene mreže.




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: