Pronađi članak:

29. 8. 2017.

Kako će izgledati bežično punjenje iPhone-a 8Bežično punjenje iPhone-a 8 će biti drugačije od uobičajenog prema Macotakarinim informacijama. Apple će navodno potpuno izostaviti standardno 15W brzo punjenje koje je odobreno od strane Wireless Power Consortiuma za iPhone 8. Zauzvrat, možda ćete moći puniti čak i vaš Apple Watch na punjaču telefona.

Čini se da ovogodišnji iPhone 8, poznat i kao OLED iPhone, još uvek ima nekoliko iznenađenja za nas. Na primer, nismo čuli puno tačnih informacija o tehnologiji bežičnog punjenja, osim činjenice da će to biti posve drugačiji postupak od onog na koji smo do sada navikli. Macotakara navodi da bežični punjač iPhone-a 8 neće dobiti 15W standard koji je definisan od strane Wireless Power Consortiuma. Zanimljiva stvar u svemu ovome je ta što tvrde da znaju toliko o bežičnom punjaču i da on neće biti standardni Apple punjač, već će u njega biti ugrađen poseban čip, na veliku žalost kineskih prodavaca.Apple je ionako član Consortiuma, koji je stvoren upravo za predstavljanje standardnih rešenja za bežičnu tehnologiju. To bi moglo biti delimično tačno, jer je sada gotovo sigurno da će Qi standard punjenja takođe biti deo punjača iPhone-a 8. To je tehnologija koja se takođe može pronaći u Apple Watch-u. Prednost ovoga je u tome što je tehnologija sposobna puniti gotovo bilo koju vrstu uređaja.
U ovom slučaju, mogli bismo puniti naš Apple Watch i iPhone na istom punjaču, ali mogao bi čak moći napuniti naše laptopove ili iPad-e. Niko nije dovoljno blesav da pomisli kako će kompanija iz Kupertina u svojim prodavnicama imati zalihe punjača, koji mogu puniti bilo koji drugi uređaj, osim njihovog.Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imagazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: