Pronađi članak:

7. 9. 2018.

POTVRĐENO: Novi iPhone stiže 12. septembra!Apple je medijima poslao pozivnicu za ovogodišnji iPhone događaj koji se odvija u septembru: datum i lokacija sada su zvanično potvrđeni.

Pozivnica za ovogodišnji iPhone Keynote je objavljena. Kao što smo i očekivali, događaj će se održati u utorak, 12. septembra. Mesto i vrijeme takođe nisu nikakvo iznenađenje. Ovogodišnja prezentacija će se održati u teatru Stiva Džobsa u saedištu kompanije u Kupertinu, sa početkom u 19h po našem vremenu.
Dizajn pozivnica je prilično misteriozan, pa se može doći do različitih pretpostavki gledajući krugove.Što očekujemo?

Sigurno dobijamo jedan novi iPhone, a pominju se dva modela - veći i manji koji će se navodno zvati iPhone Xs i iPhone Xs Max. Očekuje se i novi Apple Watch i možda osveženi iPad Pro.

Priča se o jeftinijoj verziji iPhone X 6.1-inčnim LCD ekranom.

Priča se i o iPhone 9 modelu u tri boje.Ostale glasine govore da bismo mogli da dobijemo iPhone u različitim bojama. Oni će možda imati kontrolu gestovima i Face ID, a 3D Touch bi treba da nestane.

Apple planira i novi MacBook Air i Mac mini ali teško da će biti predstavljeni na iPhone prezentaciji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: