Pronađi članak:

7. 9. 2018.

Procurele slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha!



Na stranici 9to5mac ekskluzivno su objavljene slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha, čije se predstavljanje očekuje 12. septembra.

Do Keynotea nas deli samo nekoliko dana, ali novinari 9to5maca, Guilherme Rambo i Zac Hall, uspeli su da se nezvaničnim metodama dočepaju oficijelnih fotografija očekivanih uređaja. Rambovo vam ime sigurno zvuči poznato, jer se radi o razvojnom programeru koji je već otkrio mnogo informacija o iPhoneu X pre prošlogodišnjeg Keynotea, i to kopajući po izvornom kodu HomePoda.






Ni ove godine nećemo ostati zakinuti. Rambo i njegov pomagač, Zac Hall, objavili su službene fotografije novog Copper Gold Apple Watcha 4. generacije i 5,8-inčnog i 6,5-inčnog iPhonea XS. Da, prilično su sigurni da su to imena novih uređaja.

Na procurjeloj fotografiji možete vidjeti i novi Watch Face. To su jedine informacije vezane uz te uređaje koje su procurile.



Dakle, sada gotovo sa sigurnošću znamo novu boju uređaja, činjenicu da će Apple Watch imati uži okvir i da će biti predstavljen gigantski model iPhonea od 6,5 inča. Sve ostale detalje otkrit ćemo 12. rujna, a i ovogodišnji Keynote moći ćete da pratite uživo putem naše stranice.





Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imgazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: