Pronađi članak:

7. 9. 2018.

Procurele slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha!Na stranici 9to5mac ekskluzivno su objavljene slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha, čije se predstavljanje očekuje 12. septembra.

Do Keynotea nas deli samo nekoliko dana, ali novinari 9to5maca, Guilherme Rambo i Zac Hall, uspeli su da se nezvaničnim metodama dočepaju oficijelnih fotografija očekivanih uređaja. Rambovo vam ime sigurno zvuči poznato, jer se radi o razvojnom programeru koji je već otkrio mnogo informacija o iPhoneu X pre prošlogodišnjeg Keynotea, i to kopajući po izvornom kodu HomePoda.


Ni ove godine nećemo ostati zakinuti. Rambo i njegov pomagač, Zac Hall, objavili su službene fotografije novog Copper Gold Apple Watcha 4. generacije i 5,8-inčnog i 6,5-inčnog iPhonea XS. Da, prilično su sigurni da su to imena novih uređaja.

Na procurjeloj fotografiji možete vidjeti i novi Watch Face. To su jedine informacije vezane uz te uređaje koje su procurile.Dakle, sada gotovo sa sigurnošću znamo novu boju uređaja, činjenicu da će Apple Watch imati uži okvir i da će biti predstavljen gigantski model iPhonea od 6,5 inča. Sve ostale detalje otkrit ćemo 12. rujna, a i ovogodišnji Keynote moći ćete da pratite uživo putem naše stranice.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: imgazin

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: