Pronađi članak:

12. 9. 2018.

Video prezentacija novog iPhonea - UŽIVO!Danas u 19h počinje Apple iPhone prezentacija gde ćemo sigurno videti nove modele iPhonea i Apple Watch.

Kao i do sada ovu prezentaciju ćete moći da pratite uživo preko svih uređaja, a ovde ćemo vam pokazati i kako.Šta nas očekuje?


Definitivno dobijamo najmanje jedan model iPhonea, koji bi trebao da se zove iPhone Xs a imaće sličan dizajn kao iPhone X. Trebali bismo da vidimo i njegovu veću verziju iPhone Xs Max. Pominje se i jeftiniji LCD model iPhone 9 (ili Xc) u više boja koji bi mogao da ima prostor za dve kartice. Ovo su sad već divlja nagađanja.

Sigurno dobijamo Apple Watch 4. generacije koji po dizajnu donosi veći ekran. Biće tu još iznenađenja. U 19h se uključite na adresu ispod i uživajte u prezentaciji.

Po prvi put Apple će preko Twitter-a prenositi događaj, na ovoj adresi.


Video za sve platforme - LIVE:iPad, iPhone ili iPod touch
Većina vas će pratiti prezentaciju preko gore navedenih uređaja. Nikad lakše. Potrebno je da u danas 19h posetite ovu stranicu gde će krenuti video prenos:

Mac


Ako planirate da preko Mac računara pratite video, pokrenite Safari i idite na ovu adresu:

Apple TV


Ako imate Apple TV 3 ili Apple TV 2 sa softverom 5.0.2 ili novijim, idite u Apple Events kanal sa sličicoom sa vrha i tu ćete moći da pratite ovogodišnji prenos na TVu.

Windows 10


Korisnici Windowsa 10 mogu bez ograničenja na PC računarima da prate prenos, ali je potrebno da imaju novi Edge pretraživač koji dolazi samo uz desetku.

Ako imate navedeno posetite ovu adresu i pratite prenos:

Windows/Android


Iako je prneos rezervisan za Mac i iOS uređaje, postoji varijanta kako da gledate iPhone 7 prezentaciju preko Windowsa (ranijim od 10) kao i na Android uređajima. Pratite sledeće uputstvo:

1. Preuzmite VLC - VideoLan media player:
2. Pokrenite VLC
3. Idite na jezičak Media pa Open Network Stream
4. U polje koje se otvorilo unesite link ispod (biće aktivan u 19h):

https://p-events-delivery.akamaized.net/17oiubaewrvouhboiubasdfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8

  Kada počinje?


  Prezantacija počinje danas u 19h po našem vremenu. Vidimo se tada, a potom ćemo vam detaljno u zasebnim člancima pisati o svim novostima.

  Da li ste uzbuđeni u vezi današnje prezentacije? Da li ćete je pratiti i kako?

  Pročitaj još:
  Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

  Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

  Нема коментара:

  Постави коментар

  Cenimo tvoj komentar!

  Pročitaj još: