Pronađi članak:

11. 1. 2020.

Apple navodno planira da izbaci manji model iPhone 9



Informacije o iPhone SE 2 telefonu su se konstantno pojavljivale tokom druge polovine 2019. godine, a sada nam novi set rendera daje uvid u konkretan uređaj koji bi mogao nositi naziv iPhone 9. Rendere nam je omogućio poznati dojavljivač OnLeaks.

Telefon ima dizajn sa dvostrukim staklom (s prednje strane i na poleđini), dok je displej od 4.7 inča okružen većim okvirima s gornje i donje strane. Tu je i Touch ID senzor, dok je na poleđini primetna jedna kamera, LED blic i Apple logo.




Navodne dimenzije uređaja su 138,5 x 67,4 x 7,8mm i ovo je nešto deblje od iPhone 8 modela. Očekuje se da će iPhone 9 imati A13 Bionic čipset, zajedno sa 3GB RAM-a. Još jedna glasina sugeriše novu LCP antenu, koja će poboljšati mrežnu konekciju. Punjenje će se i dalje odvijati preko Lightning porta.



Iako je još uvek rano govoriti o datumu objave telefona, pojavljuju se informacije o tome da će iPhone 9 u fazu proizvodnje ući već od narednog meseca, a mogao bi biti objavljen u martu uz nove iPad Pro tablete. Očekivana početna cena za 64GB iPhone 9 je 399 dolara.

Pročitaj još:

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: Benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: