Pronađi članak:

29. 7. 2020.

Izrez u displeju novog iPhone-a 12 ostaje isti



Deli nas nešto više od mesec dana od objave iPhone 2020 linije telefona, ali glasine o uređajima se neprestano pojavljuju. Ovoga puta, tu su vesti o pristupačnijem iPhone 12 modelu, sa 5.4-inčnim LCD ekranom.

Kineski dojavljivač DigitalChatStation nam daje generalnu ideju o dimenzijama ovogodišnjeg najjeftinijeg iPhone modela (ne računajući iPhone SE 2020). Izrez u ekranu je i dalje prisutan, a deluje da mu je veličina neizmenjena u odnosu na izrez koji ima aktuelna iPhone 11 serija. S druge strane, dimenzije prototipa sa slike su slične iPhone SE 2020 modelu.




Za sada znamo da se pristupačniji iPhone 12 očekuje sa 2227mAh baterijom. Pored toga, glasine sugerišu da će telefon imati i LTE i 5G verzije, kao i da će LTE model imati početnu cenu od 549 dolara. Najverovatnije će koristiti sistem sa dve kamere kao i iPhone 11.

iPhone 12 linija se očekuje sa Semco i Sunny Optical sočivima za kamere, koja će omogućiti bolje ukupne performanse i poboljšan autofokus. Apple će iPhone 12 liniju predstaviti 8. septembra.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: Benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: