Pronađi članak:

3. 9. 2020.

Novi modeli iPhone-a imaće bolju bateriju zahvaljujući tehnologiji iz AirPods slušalicaPrema pisanju DigiTimes-a, budući Apple-ovi iPhone telefoni sa podrškom za 5G mreže bi mogli da imaju baterije većeg kapaciteta ili nešto kompaktnije baterijske module u odnosu na aktealne modele na tržištu.

Pritom će se koristiti tehnologije koje se već primjenjuju u AirPods Pro bežičnim slušalicama. Apple navodno planira kombinovanu upotebu SiP-ova (sistem u paketu ili system-in-package) i FPCB-ova (fleksibilni štampani krugovi ili flexible printed circuit boards) u predstojećim iPhone-ima s 5G podrškom.
Takva tehnologija koja se već nalazi u AirPods Pro slušalicama omogućila bi ili baterije iste veličine kao i trenutačne baterija, ali sa većim kapacitetom ili pak kompaktnije baterije koje će zadržati kapacitet baterija koja se nalaze u iPhone-ima koji se već nalaze na tržištu.

Na taj način smanjili bi se troškovi komponenti samog telefona koji su značajno porasli ponajpre zbog 5G modema, a spomenuta hibridna baterija na tržištu bi se mogla pojaviti sa novim iPhone 12s modelima sledeće godine.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:
Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: