Pronađi članak:

29. 4. 2021.

Apple već počeo da proizvodi naslednika čipa M1Prošle godine Apple je predstavio i debitovao sa M1 čipsetom, prvim i sopstvenom čipsetom koji će koristiti za pokretanje svojih budućih računara, a verovatno i iPad-a, sudeći po najjnovijem iPad Pro tabletu.

Iako se M1 pokazao više nego sposoban, mnogi se pitaju kakve bi promene ili poboljšanja Apple mogao da napravi kako bi se mogao približiti ili izjednačiti sa naprednijim i snažnijim Mac Pro računarima. Ako je verovatni pisanju Nikkei Asia, Apple navodno ulazi u masovnu proizvodnju svog M2 čipseta.Opširnijih detalja nema, ali s obzirom da bi za proizvodnju trebalo da prođe oko tri meseca, to bi se moglo poklopiti sa uobičajenim Apple datumom za sledeću seriju Mac ažuriranja. Sa Intel-ovim procesorima postojali su različiti modeli koji se koriste za različite Mac računare, pa će biti zanimljivo kako će Apple pristupiti budućoj kategorizaciji sa svojim "M" čipsetima.

U svakom slučaju, Apple svojim Pro računarima još nije dao Apple Silicon tretman, poput 16-inčnog MacBook Pro-a, 27-inčnog iMac-a i Mac Pro-a.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: