Pronađi članak:

3. 7. 2021.

iPhone 12 - u prvih sedam meseci prodato 100 miliona primeraka!



Prema izveštaju kojeg je objavio Counterpoint Research, iPhone 12 je najprodavanija serija Apple-ovih telefona još od 2014. i tadašnjeg iPhone-a 6. Naime, te godine se dogodio veliki skok u Apple-ovoj ponudi, budući da su prvi put ponuđeni i veći modeli sa oznakom Plus.

Treba naglasiti da se radi o statistici koja se odnosi na jun, dakle do lansiranja sledeće generacije, ali i kasnije, situacija bi se još mogla promeniti.

Prema istom izveštaju, najpopularniji model serije 12 je iPhone 12 Pro Max, dakle najveći i najskuplji model, budući da u ukupnoj količini isporučenih modela učestvuje sa visokih 29%. Poređenja radi, iPhone 11 Pro Max je učestvovao sa 25%.



Isto tako, u aprilu, dakle samo sedam meseci nakon lansiranja, iPhone 12 modeli su prodati u 100 miliona primeraka, dok je recimo iPhone-u 11 za taj rezultat trebalo dva meseca više.

Napominjemo kako su ovo neslužbeni rezultati nezavisne istraživačke kuće, a ne službeni Apple-ovi, budući da Apple nikad ne objavljuje koliko je tačno kojeg modela prodato.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: