Pronađi članak:

3. 7. 2021.

MacOS Monterey beta je dostupna korisnicima



Iako su ove godine u okviru Apple ekosistema u fokusu iOS 15 i iPadOS 15, korisnici Mac uređaja imaju čemu da se nadaju kada je u pitanju macOS Monterey. Sada je dostupna prva javna beta za ovaj operativni sistem, koju korisnici mogu da isprobaju.

Novi OS kompanije Apple implementira značajno redizajniranu verziju Safari pregledača, koja kombinuje tabove i meni opcije u jedno kompaktno polje.



Tu su i poboljšane FaceTime funkcije i mogućnost uživanja u sadržaju sa prijateljima. Universal Control je nova funkcija, koja trenutno nije deo ove javne bete, a omogućava kontrolu Mac i iPad uređaja pomoću jedne tastature i miša.

Korisnici će moći da testiraju i AirPlaying zvuk u macOS-u, kao i neke pojednostavljene automatizovane mogućnosti uz Shortcuts funkciju.

Korisnici se mogu prijaviti na Apple-ovu beta softver stranicu, kako bi dobili i isprobali javnu betu za macOS Monterey.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: