Pronađi članak:

21. 7. 2021.

iPhone SE 3 navodno stiže na prolećeiPhone 13 serija je prva sledeća kojoj se raduju svi Apple fanovi, ali ima i onih koji bi rado cenom povoljniji, a opet aktuelan model. Tu uskače iPhone SE 3, kojeg će navodno predstaviti na proleće, kaže najpoznatiji Apple sveznalica na internetu.

iPhone SE beleži popriličan uspeh otkako je lansiran u martu 2017. kad je ponudio Apple filozofiju po nikad do tada nižoj ceni.Na njegovm uspehu nastao je prošle godine i iPhone SE druge generacije, a nije polučio ništa manji uspeh iako ima sad već poprilično demode dizajn.

Njegov naslednik je izgledno na putu da zablista na proleće sledeće godine. Biće to najpovoljniji 5G iPhone do sada.

Poznati Apple analitičar, Min Chi Kuo kaže da će taj iPhone SE 3 ako ćemo ga tako nazvati, biti opremljen Apple A14 Bionic čipom, koji pokreće aktualnu iPhone 12 seriju.

Mnogi taj čip još uvek smatraju najboljim mobilnim SoC-om današnjice, boljim od svega što nude Qualcomm, Huawei, Samsung, MediaTek i ekipa. Biće zanimljivo videti kakav će biti Google-ov Whitechapel, skrojen po meri u saradnji sa Samsung-om za Pixel 6.

Kuo kaže da će taj iPhone SE 3 zadržati LCD ekran dijagonale 4.7″ i dizajn vrlo nalik na onaj s prošlog modela.

Tvrdi i da će biti jeftiniji od iPhone-a 12 mini.

Oni koji žele više i bolje, moraće da pričekaju proleće 2023. kada će iPhone SE 4 navodno dobiti 6.1″ OLED ekran pa i rupicu selfie kamere umesto notcha, piše Digitimes.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: