Pronađi članak:

23. 7. 2021.

Clubhouse konačno otvoren za sve - više nije potrebna pozivnica [DOWNLOAD]



Aplikacija koja je oduševila brojne korisnike tokom dugotrajnih zatvaranja jer im je omogućila da na jednom mestu sa različitim ljudima (a često i poznatima i slavnima) raspravljaju o najrazličitijim temama i čuju njihove glasove - napokon je dostupna za sve.

Clubhouse je objavio kako je izašao iz beta-faze, postao potpuna aplikacija te je dostupna i za korisnike iOS-a i za Android-a. Svi koji žele da koriste aplikaciju i učestvuju u razgovorima više ne moraju da traže pozivnice. Dovoljno je da preuzmu aplikaciju na svoj pametni telefon, registruju se i priključe se nekom od razgovora.



"Otkako smo predstavili aplikaciju za Android sredinom maja, dodali smo 10 miliona korisnika, a otkako smo predstavili Backchannel prošle bedekhe, razmenjeno je 90 miliona direktnih poruka", pohvalili su se suosnivači Clubhousea Paul Davison i Rohan Seth i najavili neke nove opcije već za nedelju-dve.

Dodali su kako prosečni korisnik dnevno provede više od sata koristeći Clubhouse, a većina korisnika ne sluša samo tuđe razgovore, već u njima i aktivno učestvuje.

Podsetimo, iako Clubhouse sobe zapravo funkcionišu kao grupni telefonski pozivi, imaju puno veći kapacitet i moguće je organizovati javne sobe (u kojima može učestvovati bilo ko) i privatne sobe (u koje korisnici mogu ući na temelju poziva). Koliko je Clubhouse bio uspešan u svom konceptu spajanja ljudi tokom pandemije, najbolje govori i činjenica da su velike društvene mreže veoma brzo pokušale da kopiraju taj koncept. Neke sa više, a neke sa manje uspeha.











Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: