Pronađi članak:

27. 8. 2021.

Sva četiri iPhone 13 modela bi se u prodaji mogla naći od 17. septembra



Prošle godine, Apple je u prodaju prvo pustio iPhone 12 i 12 Pro modele (pretprodaja je počela sredinom oktobra), nakon čega su usledili iPhone 12 mini i 12 Pro Max (početkom novembra). Ove godine, kompanija iz Kupertina bi mogla u prodaju istovremeno pustiti sva četiri iPhone 13 modela, zasnovano na informacijama iz Kine.

Sajt IT Home je objavio screenshotove iz ecommerce applikacije, koja pokazuje da će se sva četiri iPhone 13 modela u prodaji naći od 17. septembra. Ovo se odnosi na Kinu, koja bi trebalo da bude u prvom talasu zemalja kada je prodaja u pitanju.



Nove Apple AirPods 3 TWS slušalice će stići nekoliko nedelja kasnije i u prodaji će se naći od 30. septembra. Naravno, pre pomenutih datuma prodaje se očekuje i kraći period pretprodaje.

Iako bi pomenute informacije mogle biti netačne, većina analitičara sugeriše da Apple planira da svoju iPhone 13 liniju telefona predstavi tokom septembra. Takođe, očekuje se da će se novi modeli prodavati bolje od onih iz prošlogodišnj generacije, a Bloomberg predviđa da Apple želi da ima 20% telefona više na lansiranju.

Prošlogodišnja situacija sa pandemijom koronavirusa je dovela do brojnih odlaganja isporuka, što je poremetilo planove kompanije. U međuvremenu, Apple i njegovi partneri su naučili kako da se nose sa siutuacijom i ove godine se očekuje uobičajeni septembarski plan objave iPhone linije.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: