Pronađi članak:

7. 8. 2021.

Whatsapp uvodi jednokratno slanje video sadržaja



Pod parolom pojačane kontrole i privatnosti, Facebookova aplikacija je još u novembru pustila u pogon poruke koje nestaju iz chata nakon sedam dana (aktivira se otvaranjem menija tako što kliknete na ime kontakta kada otvorite prepisku sa njim).

Sada developeri idu korak dalje, pa će korisnicima od ove nedelje biti na raspolaganju i mogućnost slanja fotografija ili video klipova koji se nakon prvog otvaranja automatski brišu sa servera.



Znak raspoznavanja ovakvog sadržaja je ikonica sa brojem „1” koja se ukazuje preko previewa poruke. Ukoliko se ona ne otvori, biće automatski izbrisana nakon dve nedelje. Korišćenje ovakvih poruka dolazi sa određenim očekivanim ograničenjima.

Fotografije i video snimci neće biti čuvani u galeriji telefona jer se skladište u potpunosti zaobilazi a takođe je nemoguće proslediti ih, preuzeti ili označiti („ozvezdati”). Nažalost, kao i kod drugih aplikacija sa sličnom opcijom, primaoca ništa ne sprečava da zabeleži screenshot ili snimi sadržaj ekrana nekim drugim uređajem.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: svet kompjutera

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: