Pronađi članak:

1. 9. 2021.

Apple Watch 7 dolazi sa većim ekranom i novim dizajnom



Kako se bliži jesen, tako u javnost sve češće cure informacije o nadolazećim Apple-ovim proizvodima. Ovoga je puta na redu kompaniji nadolazeći pametni sat, koji će, sudeći prema Power On biltenu Bloomberg-ovog reportera Marka Gurmana, dobiti osveženi dizajn.

Naime, Gurman navodi da će Apple Watch Series 7 imati veći ekran sa ravnijim ivicama na uzor iPhone 12 serije, pa će tako novi modeli dolaziti u veličinama od 41mm i 45mm, što označava skok od 1mm u odnosu na one prethodne.



Na Twitter-u već neko vreme kruže renderi novog Apple Watch-a, a spominju se i potpuno nove pozadine sa kojima će korisnici zaista iskoristiti veći ekran.

Iako detaljnije informacije još nisu poznate, Gurman kaže da će novi kompanijin sat pokretati brži procesor, ali ističe da neće biti većih poboljšanja usmerenih na zdravstvene funkcije, iako će Apple sledeće godine "možda" dodati senzor za merenje telesne temperature, piše The Verge.

Budući da Apple inače predstavlja nove satove u septembru, pretpostavlja se da će tako biti i sa Series 7 modelima. Podsećamo da se uskoro očekuje i predstavljanje iPhone-a 13, ali i novog Mac mini računara kojeg će pokretati jači M1X čip.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: