Pronađi članak:

3. 9. 2021.

Nove fotografije ukazuju na Rose Gold iPhone 13 Pro



Dojavljivač Majin Bu je objavio fotografije iPhone 13 Pro telefona u Rose Gold varijanti. Fotografijama je dodata i inženjerska skica iPhone 13 Pro Max modela, za koji se veruje da neće biti mmnogo drugačiji od iPhone 13 Pro telefona.

Iako su glasine od ranije sugerisale da će Apple imati u ponudi Rose Gold Pro model, navodni iPhone Pro sa fotografije ima tamniju nijansu od one koju Apple uobičajeno koristi za svoje uređaje.



iPhone 13 Pro i Pro Max će, prema navodima, biti dostupni i u crnoj, srebrnoj i Sunset Gold varijanti. Očekuje se da će kompanija sa iPhone 13 linijom implementirati veliki broj izmena, kao i nadogradnju kamera.



Pro varijante bi trebalo da imaju bolji 6-element Ultra Wide objektiv sa autofokusom, a iPhone 13 Pro će dobiti i "sensor-shift" stabilizaciju i telefoto modul sa iPhone 12 Pro Max modela.

Ostale izmene koje se očekuju uključuju novi Apple A15 Bionic čipset, LiDAR senzore na svim modelima, 120Hz ProMotion tehnologiju i 1TB skladišnog prostora za Pro modele.

Predstavljanje iPhone 13 linije telefona se očekuje tokom treće nedelje septembra.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: