Pronađi članak:

9. 9. 2021.

iPhone 13 i AirPods 3 - poznati novi detalji



Uoči službenog predstavljanja nove generacije iPhone-a, procurele su nove informacije. Prema inače pouzdanom izvoru leakera @PineLeaks, iPhone 13 će doneti novitete u fotografiji. Iako se za sada ne spominju senzori ni sočiva, izvesno je da Apple radi na softveru kamere.

Jedna od novosti navodno će biti "Astrophotography", koja će s obzirom na geolokaciju prepoznati položaj zvezda i prilagoditi ih. Verovatno da na fotografiji izgledaju bolje. Druga novost je "Portrait Cinematic" način, koji će koristiti softversku stabilizaciju kako bi motivi u videu izgledali kao da su bliže kameri. Apple navodno radi i na novim algoritmima za noćni način snimanja, koji će analizirati strukture, ublažiti preizoštrene detalje i prilagoditi senke.



Od ostalih proizvoda svakako treba izdvojiti i nove AirPods 3 slušalice, koje će imati 20% lakšu kutijicu. Za sada nema informacija hoće li ovo automatski značiti i manji kapacitet baterije.

Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati 14. septembra, za kada je najavljeno službeno predstavljanje novih proizvoda.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:
Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: