Pronađi članak:

8. 9. 2021.

WhatsApp će uskoro omogućiti da birate kome ćete dati pristup ''last seen'' informacijiWhatsApp, iako nesumnjivo najpopularniji servis za dopisivanje, ima svojih nedostatka, a jedan od onih koji mnogim korisnicima idu na živce je nemogućnost kontrole, odnosno većeg stepena prilagođavanja.

Noćna mora mnogih korisnika WhatsAppa je "last seen" ili "online" status pored imena, jer, zašto bi svi morali da znaju da ste bili budni u tri sata ujutro ili da ste upravo sada online?WhatsApp, doduše, nudi mogućnost uklanjanja ovih statusa, ali po principu "sve ili ništa", dakle ako ograničite ove informacije, možete ih ograničiti svima ili nikome.

Ali, čini se da ovoj politici dolazi kraj, budući da je procureo screenshot koji sugeriše da WhatsApp razvija novu verziju aplikacije u kojoj ćete moći da birate kome ćete omogućiti uvid u ove informacije, a kome ne.

Tako ćete uskoro moći da ograničite pristup "last seen" informaciji, profilnoj slici i opisu, a na izbor će biti da ih vide svi, samo kontakti ili "kontakti osim...", dakle nešto slično podešavanju privatnosti statusa na Facebook-u.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: