Pronađi članak:

8. 9. 2021.

Stiže iPhone 13, Apple događaj godine zakazan za 14. septembar!



Apple je za 14. septembar zvanično zakazao poseban događaj na kojem će kompanija verovatno predstaviti svoj novi iPhone 13 i Apple Watch 7. generacije. Događaj će se održati u 19h po našem vremenu.

Viši potpredsednik svetskog marketinga, Greg Josviak podelio je najavu za događaj, rekavši: "We’re California Streaming on September 14th. See you real soon. #AppleEvent"

Očekuje se da će iPhone 13 imati brži A15 procesor izgrađen na TSMC-ovom N5P nodu, redizajnirani sklop kamere i manji urez sa slušalicom pomaknutom u okvir. Pogledajte ovaj video za bliži pogled na dizajn.



Ostale glasine uključuju mogućnosti skladištenja od 1 TB, LiDAR senzore na svim modelima, nadograđenu ultraširoku kameru sa autofokusom i ažurirane OLED ekrane sa podrškom za frekvenciju osvežavanja od 120Hz. Pored toga, priča se da će novi pametni telefon doneti portret režim za video, podršku za ProRes, poboljšani sistem filtera i mnoga druga poboljšanja.

Što se tuče Apple Watch-a očekuje se da će dobiti prvi veliki redizajn sa modelima serije 7. Priča se da će pametni sat da ima dizajn sa ravnim ivicama, sličan Apple-ovim najnovijim modelima iPhone-a i iPad-a Pro, kao i veće veličine ekrana od 41mm i 45mm dijagonale. Dolaze novi satovi koji koriste prednosti većih ekrana, ali malo je verovatno da su senzori za temperaturu i krvni pritisak spremni. Nedavni izvještaji govore da bi problemi u proizvodnji mogli rezultirati odloženim puštanjem u promet ili ograničenim zalihama.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: