Pronađi članak:

21. 10. 2021.

Apple krpa (ne nije fora)Apple je u ponedeljak održao događaj na kojem su predstavili osveženu seriju MacBook Pro računara, novu generaciju popularnih AirPods slušalica, nadogradnje sistema Apple Music, HomePod minije u novim bojama, ali i krpu za "glancanje" kompanijinih proizvoda.

Naime, na Apple-ovoj stranici se navodi da je reč o krpi napravljenoj od "mekog, neabrazivnog materijala", koja kao takva služi idealno za "čišćenje Apple-ovih ekrana", uključujući i one koji imaju staklo sa nano teksturom.

Krpa je bela i ima Apple-ov logotip u uglu, što će je, verujemo, istaknuti među ostalima, a i savršeno se uklapa u kompanijina pravila za čišćenje proizvoda u kojima se navodi da se izbegavaju "abrazivne krpe, peškiri, ubrusi ili slične stvari".

Zainteresovani će za ovaj komad tkanine trebati da plate 19 dolara, a trenutno nije poznato hoće li ona dolaziti "gratis" uz kupovinu novih MacBook Pro laptopova.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: