Pronađi članak:

5. 10. 2021.

DXOMARK: iPhone 13 Pro Max ima najbolji ekran na tržištuAko je verovati DXOMARK timu, koji već godinama ocenjuje smartfone u različitim segmentima, ekran novog iPhone-a 13 Pro Max trenutno je najbolji na tržištu.

U DXOMARK-u kažu da je ekran ovog uređaja usvojio ukupno 99 bodova, koje je skupio u različitim kategorijama, pa je tako pretekao ekran Huawei-ja P50 Pro koji se sa 93 boda sada nalazi na drugom mestu.Na trećem se nalazi Samsung Galaxy S21 Ultra sa 91 bodom, na četvrtom Samsung Galaxy Note 20 Ultra sa 90 bodova, a na petom je OnePlus 9 Pro sa 89 bodova.

Kao prednosti ekrana iPhone-a 13 Pro Max, DXOMARK ističe izvrsnu čitljivost u svim uslovima, kvalitet prikaza boja, osetljivost na dodir i odličnu podršku za HDR10 video. Kao nedostatke navodi nedovoljno pozadinsko osvetljenje u zadatim podešavanjima (što i nije neki problem), izraženu narandžastu boju i nedovoljnu glatkoću kod igranja igara.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: