Pronađi članak:

4. 10. 2021.

Rastavljanje iPhone 13 Pro otkriva 3095mAh bateriju i Qualcomm X60 5G modemPočela je prodaja iPhone 13 serije telefona, a kineski bloger WekiHome je objavio video rastavljanja iPhone 13 Pro modela. Video nudi detalje o svim većim komponentama, a saznajemo i tačan kapacitet baterije - 3095mAh.

Ovo predstavlja povećanje u odnosu na iPhone 12 Pro, koji ima kapacitet baterije od 2815mAh. Apple je tokom prezentacije istakao da bi novi model trebalo da traje do 1,5 sati više sa jednim punjenjem u odnosu na svog prethodnika. Baterija ima L oblik i kreirao ju je Sunwoda Electronic Co.Ukupno gledano, unutrašnjost 13 Pro modela se ne razlikuje previše od 12 Pro, ali je tu više prilagođenih elemenata. Zanimljivo je da je ekran obezbedio Samsung, koji je i glavni dobavljač za RAM. Kioxia je zadužena za Flash memoriju.

Apple je ažurirao i 5G modem na Qualcomm X60 i ovoga puta koristi nešto manji Taptic Engine. Video rastavljanja je dostupan iznad i na kineskom je jeziku.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: