Pronađi članak:

9. 10. 2021.

Lakša pretraga izgubljenih AirPods Pro i Max slušalica



Korisnicima bežičnih slušalica teško pada činjenica da se vrlo lako mogu izgubiti, pa je tako Apple konačno novim ažuriranjem firmvera (4A400) doveo Find My podršku na AirPods Pro i AirPods Max slušalice, prenosi 9to5Mac.

Naime, korisnici su do sad putem FindMy aplikacije mogli da vide lokaciju na kojoj su se AirPods slušalice zadnji put spojile sa iPhone-om, ali ako su ih, na primer, ostavili negde izvan svoje kuće, ta mogućnost se gotovo uvijek pokazala kao beskorisna.



Međutim, novim se ažuriranjem sada može aktivirati izgubljeni način rada (Lost Mode), koji će pomoću drugih iPhone, iPad i Mac uređaja u dosegu Bluetooth-a, locirati izgubljene AirPods slušalice i uveliko olakšati njihov pronalazak.

Osim toga, korisnici će od sada automatski dobiti notifikaciju ako negde ostave svoje AirPods slušalice, a tu je i Find Nearby, odnosno vruće/hladno opcija, koja funkcioniše slično kao i na AirTag-u, s izuzetkom U1 čipa, zbog čijeg nedostatka pronalazak ipak nije toliko precizan.

Standardne AirPods slušalice ne podržavaju nove opcije pronalaska, pa će njihovi vlasnici morati malo više da pripaze da ih ne izgube.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: