Pronađi članak:

11. 10. 2021.

Zaštitna maska za iPhone koja katapultira bombone



Nakon što mu je iPhone 12 doživeo "nesreću" koja ga je ostavila smrskanog, popularni YouTuber Matty Benedetto se odlučio počastiti iPhone 13 Pro Max uređajem, ali kako bi osigurao da ne doživi istu sudbinu kao i njegov prethodni pametni telefon, napravio je za njega zaštitnu masku koja - ispaljuje bombone.

Naime, Benedetto je prvo pomoću 3D štampača i fleksibilnog TPU filamenta izradio standardnu zaštitnu masku koja bi, realno, bila sasvim dovoljna za zaštitu pametnog telefona. Međutim, neobični izumitelj nije hteo da ostane na tome pa je, podstaknut svojom zavisnosti o bombonama, odlučio da napravi nastavak koji će ih "skladištiti" i potom ispaljivati.



Zaštitna maska za katapultiranje koristi jednostavni mehanizam sa opružnim klipom, koji, sudeći po video zapisu procesa izrade objavljenom na kanalu Unnecessary Inventions, može ispaliti bombonu u usta, ali i preko cele sobe.

"Fenomenalno! Jedva čekam da ispalim M&M direktno u svoj dušnik", "Vaspitačicama u vrtiću bi se ovo svidelo", "Ovo nije nepotrebno, ovo je genijalno", samo su neki od komentara oduševljenih YouTube korisnika.

Benedettovi nepotrebni izumi se često mogu kupiti i na njegovoj stranici, ali trenutno nije poznato hoće li ovu jedinstvenu zaštitnu masku zadržati za sebe ili će je staviti u prodaju.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: