Pronađi članak:

27. 11. 2021.

Izrađivanje stikera na web verziji WhatsApp-a postaje jednostavnijeDo sada je za izrađivanje stikera na WhatsApp-u bilo potrebno preuzeti i instalirati pojedine third-party aplikacije, što je pojedinim korisnicima predstavljalo problem i odgovorilo ih je od realizovanja njihovih ideja.

Ali, to se od sada menja, jer je web verzija popularnog komunikacionog servisa postala bogatija za novu funkciju – Sticker Maker.Naime, kako bi ste napravili vašu personalizovanu nalepnicu, potrebno je otići na WhatsApp web i kliknuti attachments ikonu. Nakon toga klikom na Sticker, otvoriće se prozor za odabir željene slike, koja će se potom moći urediti po želji, a mogućnosti su gotovo beskrajne – dodavanje teksta, emotikona, drugih nalepnica, izrezivanje, uklanjanje pozadine i još mnogo toga.

Trenutno nije poznato hoće li ova funkcija pronaći svoje mesto na WhatsAppu za Android i iOS, ali The Verge navodi da će sledeće nedelje stići u desktop aplikaciju, koja je, podsetimo, nedavno dobila osveženi dizajn, podršku za bezbednosno kopiranje i razne opcije za prolagođavanje razgovora.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: