Pronađi članak:

15. 12. 2021.

Apple planira novi iPhone SE 5GPrema "insiderskim" informacijama kojima raspolažu Digitimes i J.P. Morgan, Apple u prvom kvartalu sledeće godine planira da lansira novi iPhone SE telefon, treće generacije, kojim bi potencijalno mogao da pridobije više od milijardu trenutnih Android korisnika.U trenutku dok se Apple bori sa nestašicama komponenti zbog kojih je u mnogim njegovim fabrikama proizvodnja obustavljena, kompanija namerava da proširi svoju ponudu povoljnim 2022 iPhone SE uređajem, ali veliko je pitanje hoće li ga uopšte moći isporučivati kupcima u martu ili aprilu kako je zamišljeno.

Novi iPhone SE bi trebao da dođe sa značajnim promenama u odnosu na postojeći model, ali dizajn mu neće biti promenjen, što znači da će izgledati kao stari iPhone 8 sa Touch ID senzorom ispod ekrana, a na njemu će se najverovatnije naći 4,7-inčni LCD ekran.

Za očekivati je da će uređaj podržavati 5G mreže, a u njemu bi se trebao naći brži procesor i poboljšana kamera.

Apple za sada ne želi otkrivati nikakve službene informacije o novom uređaju.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: