Pronađi članak:

13. 12. 2021.

Otključavanje hotelske sobe pomoću iPhone-a ili Apple Watch-aApple se udružio sa Hyatt-om u svrhu predstavljanja nove funkcije koja će omogućiti korisnicima da otključavaju svoje hotelske sobe pomoću iPhone-a ili Apple Watch-a, objavio je američki lanac hotela na svom službenom blogu.

Reč je o korisnoj mogućnosti zbog koje više neće biti potrebno "čačkati" po džepovima u potrazi za ključem od sobe, pogotovo nakon noćnog provoda. Naime, gosti će nakon rezervacije dobiti digitalni ključ koji će biti potrebno spremiti u Apple Wallet pomoću World of Hyatt aplikacije te će se on aktivirati prilikom dolaska u hotel, a deaktivacija će se izvršiti automatski prilikom odjave.Zahvaljujući digitalnom ključu, ako gost u nekom trenutku poželi da produži svoj boravak, moći će to napraviti bez odlaska na recepciju. Prema pisanju Engadget-a, ako se dogodi da je baterija na Apple Watch-u ili iPhone-u pri kraju, automatski će se uključiti Power Reserve način rada koji će omogućiti otključavanje sobe bar još pet sati.

Treba istaći da trenutno samo šest Hyatt-ovih hotela u Sjedinjenim Američkim Državama podržava ovu funkciju, ali s vremenom će se otključavanje soba pomoću iPhone-a ili Apple Watch-a omogućiti u hotelima širom sveta.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: