Pronađi članak:

17. 12. 2021.

WhatsApp uveo preslušavanje glasovnih poruka pre slanjaZamuckivanje, pozadinska buka i neprijatne poštapalice, često mogu narušiti kvalitet glasovne poruke. Iz toga je razloga WhatsApp odlučio da doda novu funkciju koja će takve situacije smanjiti na minimum – mogućnost preslušavanja glasovne poruke pre slanja.

"To nisu greške, to je samo proba. Sada možete preslušati svoje glasovne poruke pre nego što pritisnete 'pošalji'", objavili su iz WhatsApp-a na Twitter-u uz prigodnu animaciju.Naime, sudeći prema kompanijinom Help Centru, opcija za preslušavanje glasovne poruke pojaviće se čim korisnik pritisne tipku za prestanak njenog snimanja. Ako je zadovoljan rezultatom, s lakoćom je može poslati, a ako je nešto pošlo po zlu, isto ju tako može i obrisati klikom na ikonu kante za smeće.

WhatsApp ove godine svom silom želi da poboljša iskustvo snimanja i korišćenja glasovnih poruka, što upravo dokazuje i vest o dodavanju mogućnosti njihovog preslušavanja pre slanja. Podsetimo, portal WABetaInfo još je u septembru otkrio da kompanija radi na transkripciji glasovnih poruka, a nedugo nakon toga objavljeno je da će stići i mogućnost pauziranja njihovog snimanja.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: