Pronađi članak:

17. 2. 2022.

Ova aplikacija govori koliko košta popravaka iPhone-a



U najnovijoj nadogradnji besplatne Apple Support App aplikacije dobićete funkcionalnost koja bi mogla da vam bude vrlo korisna.

Svi znamo da bilo kakava popravka iPhone telefona ili iPad tableta nije jeftina, posebno kada se radi o popravci uređaja kojem je istekla garancija.



Kako vas serviseri ne bi šokirali, Apple je nadogradio svoju Support aplikaciju novom funkcijom koja će vam reći koliko će vas koštati popravka, zamena nekog dela ili otklanjanje određenog problema na iPhone-u ili iPad-u.

Drugim rečima, kada tražite servis unutar aplikacije, Apple podrška ne samo da može otkriti gde možete poslati uređaj na popravaku, već vam može reći i koliko će cela stvar koštati. Aplikacija radi što je jednostavnije moguće, pa biste nakon odabira sa popisa uobičajenih problema trebali dobiti i ponudu cene.

Naravno, nemojte očekivati da će ove informacije uvek biti 100 posto tačne, a tu još dolazi i ljudski faktor, pa bi vas neki serviser mogao neprijatno iznenaditi svojim viđenjem kvara i cene popravke. Ali, bez obzira na to stvar bi mogla da bude prilično korisna jer barem nećete na prvu loptu platiti mnogo više nego što bi vas popravaka trebala izaći.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: