Pronađi članak:

7. 3. 2022.

Poznate nove mogućnosti skladištenja i boja za iPhone SE pred očekivano sutrašnje predstavljanje



Apple održava događaj 8. marta gde se očekuje da će predstaviti osveženi iPad Air i novi iPhone SE, za koji se priča da će se zvati iPhone SE+ 5G. Očekuje se da će novi iPhone SE imati početnu cenu od 300 dolara i A15 Bionic SoC.

Apple nije potvrdio ove glasine, kao i obično, ali pouzdani analitičar Ming-Chi Kuo je izneo svoja „predviđanja“ za novi iPhone SE, koja potvrđuju deo o A15 čipu, a takođe otkriva neke nove informacije.



Kuo kaže da će iPhone SE+ 5G biti dostupan u opcijama za skladištenje od 64 GB, 128 GB i 256 GB i u tri boje - beloj, crnoj i crvenoj. Dizajn će biti sličan iPhone SE (2020), ali će sada dobiti podršku za 5G (mmW i sub-6).

Kuo je takođe rekao da će iPhone SE 2022 ući u masovnu proizvodnju ovog meseca, a procenjuje se da će Apple isporučiti 25-30 miliona jedinica pametnog telefona tokom 2022. godine.

Pošto je do događaja ostalo još tri dana, ima dovoljno vremena da ispliva još neki detalj o ovom uređaju, javlja GSM Arena.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: