Pronađi članak:

29. 4. 2022.

Ovo su najpopularnije aplikacije na Apple App Store-uObjavljene su svježe brojke o broju preuzimanja i najtraženijim aplikacijama iz Apple-ove App Store prodavnice tokom prvog tromesečija ove godine.

U svetu je mnogo više korisnika Android-a pa App Store nikad neće nadmašiti broj instalacija koje Google ostvaruje u svom Play Store-u, ali rast koji App Store beleži u prvom kvartalu svejedno je impresivan.Prema istraživanju kompanije Sensor Tower, App Store u Q1 beleži rast preuzimanja od 2.4% što čini ukupnu brojku instalacija aplikacija od preko 8.6 milijardi.

Ubedljivo najtraženija aplikacija tokom prva tri meseca ove godine bio je TikTok sa preko 70 miliona preuzimanja na iPhone i iPad uređaje.Sledi YouTube sa nešto preko 40 miliona instalacija, a puno lošije nisu prošli ni WhatsApp, Instagram i Facebook.

Od pokretanja TikTok, preuzet je preko 3.5 milijardi puta.

Što se igrica tiče, napopularnija je u 1. kvartalu bila igra Subway Surfers, a slede Wordle, Coloring Match i očito najtraženija pucačina Pubg Mobile.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: