Pronađi članak:

31. 10. 2022.

Ovo su najgori Apple uređaji u istoriji prema korisnicimaApple je bez sumnje najuspešniji brend među tehnološkim kompanijama. iPhone, iPad i Mac računari se prodaju širom sveta. Oni ne samo da su skupi, već imaju auru verovanja u sopstvenu vrednost. Mnogi ljudi su mišljenja da proizvodi kompanije Apple moraju biti proizvodi vrhunskog kvaliteta. Da li je baš tako?

Naravno da nije, u decenijama razvoja kompanije Apple, ima i nekih proizvoda koji nisu baš na nivou očekivanog renomea. Slashgear je nedavno napravio selekciju, omogućavajući korisnicima na internetu da izaberu najgori proizvod u istoriji kompanije Apple.

Apple Hockey Puck miš


Kao rezultat toga, prvo mesto je osvojio Apple Hockey Puck miš. Ovaj proizvod je veoma redak i verujemo da mnogi od vas nisu ni čuli za njega, a lansiran je 1998. godine. U to vreme izašao je zajedno sa iMac G3 računarom. Međutim, zbog lošeg dizajna i funkcionisanja, ima jako lošu reputaciju. Uklonjen je sa polica za manje od godinu dana, a 30% korisnika interneta misli da je ovo ubedljivo najgori Apple uređaj ikada.Apple Butterfly tastatura


Ozloglašena Apple Butterfly tastatura, koja je motivisala pokretanje grupne tužbe Appple korisnika u proteklih nekoliko godina, svrstala se kao drugi najgori proizvod kompanije Apple sa 27,71% glasova. Mnogi od vas su verovatno iskuslili njene “kvalitete” na svojoj “koži”. Ova vrsta tastature je prvobitno bila ponos inovacija kompanije Apple, ali se vremenom pretvorila u njihovu najveću noćnu moru.Prethodne statistike takođe pokazuju da je stopa otkazivanja ove tastature na MacBook Pro računarima iz 2016. godine iznosila čak 11,8%, dok je stopa kvara druge generacije butterfly tastature iz 2017. dostigla 8,1%, skoro dvostruko više od tradicionalne tastature sa “makazicama”. Na kraju, Apple je napustio ovu tastaturu, a poslednje generacije Magic Keyboard-a su se vratile klasičnom dizajnu.

Apple iPod dock


Treći najgori proizvod u Appleovoj istoriji je iPod dock, koji je lansiran 2006. po ceni od 349 dolara i može se koristiti kao zvučnik, ali je proizvod postao toliko omražen da je skinut sa liste Apple proizvoda u roku od samo 18 dana.Koji je vaš favorit za ovu listu?Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: